Ik twijfel over wie ik zelf ben

Iedereen is anders, op veel verschillende manieren. Wie je bent is afhankelijk van meer dingen tegelijkertijd. Op deze site gaat het over je sekse, je genderidentiteit, je genderexpressie en je seksuele voorkeur. Al die dingen samen maken wie je bent en hoe je je voelt. Iedereen is anders en heeft dus een andere mix.

Zeltest: Ik twijfel over wie ik zelf ben

Heb je bij één of meer van de vragen 'Ja' ingevuld, dan is het mogelijk dat jouw genderidentiteit (het gevoel man, vrouw, of geen van beiden te zijn) niet past bij je geslacht. Het kan dan zijn dat je transgender bent, maar dat hoeft niet. Hier lees je meer over genderidentiteit en transgender gevoelens. Wil je weten hoe en waar je mensen met dezelfde gevoelens kunt ontmoeten? Kijk dan eens bij het onderdeel Ontmoeten.

Start
Ik twijfel of ik een jongen of een meisje of anders ben
Ja
Nee
Ik gedraag en/of kleed mij (graag) anders dan andere jongeren van mijn geslacht
Ja
Nee
Ik heb het gevoel dat ik anders ben dan andere jongeren die zijn geboren met hetzelfde geslacht als ik
Ja
Nee
Jongen of meisje zijn past helemaal niet bij mij, ik zie mezelf daar meer tussenin, of daarbuiten
Ja
Nee
Ik wil graag (andere) jongeren ontmoeten die zich niet (helemaal) thuis voelen in hun lichaam
Ja
Nee

Heb je bij één of meer van de vragen 'Ja' ingevuld, dan is het mogelijk dat je transgender of non-binair bent, maar dat hoeft niet. Hier lees je meer over genderidentiteit en transgender gevoelens. Wil je weten hoe en waar je mensen met dezelfde gevoelens kunt ontmoeten? Kijk dan eens bij het onderdeel Ontmoeten.